achtergond_genethica3.png

Doelgroep

Voor wie werkt de Stichting Genethica?

Maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheden

De Stichting Genethica verleent haar diensten (Activiteiten) aan iedere instelling die degelijke en betrouwbare informatie wil hebben over gentech-voedsel en -katoen. Dat zijn met name maatschappelijke organisaties uit allerlei sectoren, maar ook voedsel- en kledingbedrijven en andere instellingen. Zij kunnen de Stichting Genethica inschakelen voor onderzoek naar en informatie over gentech-voedsel en -katoen. Hiermee kunnen zij desgewenst hun eigen activiteiten onderbouwen. Wilt u een beeld krijgen van wat er speelt op dit gebied en welke maatschappelijke aspecten daarbij komen kijken, werpt u dan een blik op de meer inhoudelijke pagina’s van deze webplek:
Gentech-katoen en -voedsel
Waarom gentechnologie?
Visie

Werkt de Stichting Genethica ook voor burgers en consumenten?

In directe zin: nee, want de primaire doelgroep zijn organisaties en bedrijven, zoals hierboven beschreven. In indirecte zin: ja, op twee manieren. Ten eerste heeft u als burger mogelijk vragen over gentech-voedsel en -katoen en wilt u zich een beeld vormen van wat er speelt op dit gebied, of wilt u uw eigen oordeel hierover vormen of aanscherpen. In dat geval kunt u uw voordeel doen met de meer inhoudelijke pagina’s van deze webplek:
Gentech-katoen en -voedsel
Waarom gentechnologie?
Visie
Ten tweede is alles wat organisaties en bedrijven doen aan gentech-voedsel en -katoen, uiteindelijk bedoeld voor u als consument. Want u eet en draagt het. Dus uiteindelijk werkt de Stichting Genethica ook voor u als burger of consument.